Om oss

Vi är en liten byrå med personlig prägel. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och känna att de får valuta för sina pengar. Relationerna med er ses alltid på lång sikt då vi tycker att det är viktigt med kontinuitet i verksamheten, en faktor vi gärna är med och bidrar till. En av våra drivkrafter är lyckan när det går bra för er. Eftersom vår relation till er är nära och långsiktig är det viktigt att ni utvecklas och att det går bra, för det betyder att det går bra för oss.

Våra kunder finns inom de flesta branscher och är av varierande storlekar och associationsformer. Våra konsulter bidrar med både bredd- och spetskompetens inom våra tjänsteområden.

Vi utför allt från fakturering, betalningsbevakning, betalningar av löpande räkningar, löneadministration och utbetalning av löner till att vara enkom rådgivare via mail till företagare som valt att själva sköta sin löpande ekonomi och administration. För vissa av våra kunder fungerar vi alltså som en inhyrd ekonomiavdelning, för andra fungerar vi som bollplank och gör bokslut & deklarationer.

Vi hjälper även våra kunder med rådgivning kring frågor som skatteplanering och kalkylering och täcker därmed in ett stort utbud av ekonomitjänster.

Vill du veta mer om våra tjänster finns det att läsa mer om dem i menyn.

Facebook Twitter Linkedin Email

Leave a Reply