Webbaserad Redovisning

Många av våra kunder sköter en del av sitt bokföringsarbete själva, till exempel fakturering och utbetalningar. Genom att använda Webbaserad redovisning undviker vi dubbelarbetet med att registrera samma händelser i våra program. De lösningar vi idagsläget använder inom detta område är Fortnox och Speedledger.

I Fortnox och Speedledger kan olika användare utföra olika moment av redovisningen. Vi kan därför gå igenom balans- och resultaträkning eller verifikationer tillsammans och gör ombokningar direkt, utan att fysiskt behöva träffas.

Vi kan med dessa verktyg fokusera på det arbete du behöver hjälp med såsom avstämningar, rapporter. bokslut, årsredovisningar och deklarationer, samtidigt som vi kan stötta dig i den bokföring du sköter själv.

Eftersom lösningarna är webbaserade slipper du tänka på uppgraderingar, installationer, säkerhetskopieringar etc. All den tid, energi och pengar, som använts till detta tidigare, kan du istället använda till att fokusera och utveckla din kärnverksamhet och dina intäkter. En annan fördel är att du inte förlorar någon information om olyckan är framme och datorn blir stulen eller lägger av.

Om ni inte är intresserade av detta alternativ och känner att webbaserad redovisning inte passar er verksamhet, har vi på Företagstjänst Olinder Redovisning AB även lång erfarenhet av och använder andra program.
Facebook Twitter Linkedin Email

Leave a Reply